ویدئو | دستگیری تبهکاران تلگرام که با نقاب پشتیبان سایت از مردم کلاهبرداری کردند وحشت‌آفرینی سارقان خطرناک با شلیک پلیس مشهد پایان یافت + عکس چگونه چک دیجیتال بگیریم؟ | ۱۱ مزیت چک دیجیتال را ببینید برگزاری جشن بزرگ دختران مقاومت در مشهد + فیلم فشارخون بالای کنترل‌نشده خطر سکته قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد  ارائه خدمات رایگان سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان اکبر بازداشت بیش از ۴۰۰۰ قاچاقچی طی سال گذشته در خراسان رضوی | ارزش کالا‌های ممنوعه کشف‌شده ۱۲۹۰ میلیارد ریال فرماندهی انتظامی خراسان رضوی یک مامور خاطی خود را از خدمت تعلیق کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۲۵ اردیبهشت ١۴٠٣) | هشدار طوفان تندری رعدوبرق و بارش‌های سیل‌آسا در مشهد راهداری خراسان رضوی ۱۲ نقطه پرحادثه جاده‌ای را ایمن‌سازی کرد فراخوان پلیس برای تعویض پلاک‌های سوخته و دارای نقص هواشناسی: بارش‌ها تا جمعه تشدید می‌شود | سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) سقوط هولناک بنر تبلیغاتی در هند | ۳ نفر کشته و ۵۲ تَن زخمی شدند + فیلم دستگیری ۲ متهم به ۲۱ فقره موبایل قاپی در مشهد شکایت ۱۰هزار نفر از شرکت فایزر برای تولید داروی سرطان‌زا از رنجی که می‌برند | نگاهی به خشونت‌های مغفول مانده علیه مردان تخصیص اعتبار به راه‌آهن زاهدان-مشهد به ۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد دستور اژه‌ای برای پرونده «فولاد مبارکه» و «چای دبش»
سرخط خبرها

زندگی مشترک یکنواخت نیست

  • کد خبر: ۳۷۲۸۹
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
زندگی مشترک یکنواخت نیست
تکتم جاوید - کارشناس ارشد روانشناسی
زندگی مشترک با تالار، جهیزیه و چیدن خانه عروس به طور رسمی آغازمی‌شود. همان‌جاست که به دنیای ناشناخته‌ای پا می‌گذارید که قدیمی‌ها به آن هندوانه سربسته می‌گفتند. سال‌های زندگی زناشویی را براساس آمار اختلافات و جدایی‌ها به چند بخش تقسیم کرده‌اند. دوران عقد، ۵ سال ابتدای زندگی مشترک، ۱۰ سال پس از شروع زندگی، دوران میان‌سالی و سالمندی. البته منظور این نیست که سال‌های دیگر زندگی بدون تنش می‌گذرد، اما این‌ها زمان‌های حساس‌تری هستند. یکی از آمار‌ها از میزان هشتاددرصدی طلاق توافقی در دوران عقد خبر می‌دهد. کارشناسان ۵ سال ابتدای زندگی را هم از مهم‌ترین دوره‌ها می‌دانند، اما این گفته‌ها به این معنی نیست که اگر ۵ سال زندگی کردید، لاجرم تا پایان عمر با همان کیفیت و رضایت از همسرتان زندگی را ادامه می‌دهید.

آیا به ده‌سالگی زندگی مشترک خود رسیده‌اید؟ اگر از آن گذر کرده‌اید، فکر کنید چقدر با تنش و درگیری یا آرامش گذشته است. یک بررسی محققان خانواده روی ۱۰۰۰ زوج نشان داد ده‌سالگی زندگی مشترک می‌تواند شروع بخش عمده‌ای از اختلافات باشد، اما چرا؟ ۱۰ سال بعد از آغاز زندگی زمانی است که زن و شوهر به طور کامل از روز‌های شاد و زیبای اول زندگی فاصله گرفته و به متن زندگی پاگذاشته‌اند. حالا زمانی است که یک یا چند فرزند با سن دبستان یا کمتر دارید یا سال‌هاست هرروز کار تکراری و سخت خانه‌داری می‌کنید یا علاوه بر آن، کار بیرون هم آن خستگی‌های خانه را مضاعف کرده است. مدت‌هاست کنار اقوام همسر قرارگرفته‌اید و شاید دلخوری‌های زیادی هم از آن‌ها به دل دارید. همسرتان درگیر مسائل مالی و قسط و قرض خرید خانه یا خودرو است و خلاصه همه‌چیز در نیمه راه بلاتکلیفی است. نه بچه‌ها آن‌قدر بزرگ شده‌اند که نیازی به حضور مداوم شما نداشته باشند، نه وضعیت اقتصادی زندگی‌تان آن‌قدر خوب است که کارکردن را رها کنید و به خودتان بپردازید.

همه این‌ها باعث ایجاد فاصله و تنش بین همسران خواهد شد که روزمرگی، خستگی‌های روحی مداوم، نداشتن فرصت برای خود و دلزدگی از علل آن به شمار می‌رود. زن و شوهر همانند روز‌های اول زندگی‌شان برای هم فرصتی ندارند. این مشغله‌ها یا شما را به یکدیگر بی‌تفاوت و سرد می‌کند یا سیستم روانی‌تان برای پیدا کردن راه‌حل و فرار از موقعیت کنونی تحلیل می‌رود و اغلب با یکدیگر بحث و جدال می‌کنید بلکه راه‌حلی پیدا کنید. برخی زوج‌ها آن‌قدر از این ۲ مسیر پیش می‌روند که به بن‌بست و جدایی می‌رسند.

اگر این روز‌ها در حال سپری کردن برزخ دهه اول زندگی مشترک خود هستید، تا حد امکان از تنش و جدال دوری کنید. زمانی را برای صحبت‌کردن در نظر بگیرید، اما به دنبال راه‌حل شگفت‌انگیز نباشید. تغییر بسیاری از شرایط در اختیار شما نیست و گاهی فقط باید اجازه بدهید وضعیت پیش برود. از مقایسه امروز با گذشته خودداری کنید. تا جایی که در اختیار شماست شرایط موجود را بهتر کنید، اما وضعیت زندگی مشترکتان را با شرایط روحی و روانی خود یا مسائل بیرونی نسنجید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->